- твоя інвестиція в перемогу та майбутнє України

04.10.2022

Міністерство цифрової трансформації у співпраці з Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку, Міністерством фінансів України, Національним банком України та Укрзалізницею представили оновлення застосунку Дія, в якому реалізували послугу купівлі військових облігацій.

Всю інформацію про нову опцію в Дії дізнавайтеся на офіційному порталі https://militarybonds.diia.gov.ua/.

Інвестиції в облігації внутрішньої державної позики (ОВДП), а наразі вони широко відомі як «військові облігації» – це фінансовий інструмент, який приносить дохід інвесторам, а також використовуються для наповнення державного бюджету в такий складний для країни час.

Кошти, отриманні від продажу військових облігацій, централізовано розподіляються державою на найнеобхідніші напрямки – від оборони до соціального захисту населення.

Нагадаємо, що Комісія раніше створила проєкт Внесок, де зібрана вся необхідна інформація про інвестиції у військові облігації та наводяться переваги цього інструменту підтримки для обох сторін – держави та інвесторів. Для охочих зробити свій внесок розміщена проста інструкція та наведені партнери проєкту (банки та брокери) – посередники для купівлі ОВДП.

Проєкт реалізується в тісному партнерстві держави та бізнесу, де кожна сторона підсилює можливості іншої. Завдяки цьому Внесок – це маркер надійності та довіри. Детальніше про це за посиланням: https://vnesok.nssmc.gov.ua.

Внесок – твоя інвестиція в перемогу та майбутнє України!

Форма звернення

Введіть адресу

Введіть назву організації

Введіть ПІБ

Введіть посаду

Фізична особа
Заява (клопотання)

Введіть email

Повідомити про корупцію

Введіть повідомлення

Зв'язатися з нами